Mijn blogs over thema’s in organisaties: Goedemorgencoaching

Mijn blogs over thema’s in organisaties

Hier deel ik mijn ervaringen als coach in leiderschap en persoonlijke effectiviteit met jou. Ik combineer hier mijn passies voor schrijven, voor coachen en trainen en voor onderzoek doen. Goedemorgencoaching zijn mijn blogs over thema’s in organisaties. Denk aan communicatievragen, conflicten bij samenwerken, leiding geven aan projecten en teams, gevoelens van onbehagen en angst op het werk, de eigen kwaliteiten en proactief handelen.

over thema's in organisaties

Ons gedrag als thema in organisaties

Ons gedrag fascineert mij; vooral het verschil tussen theorieën over gedrag en de dagelijkse praktijk. Hoe overbruggen mensen dat verschil tussen bedenken hoe je je wilt gedragen als professional en wat je uiteindelijk ervan terecht brengt? Gedrag speelt een sleutelrol in mijn blogs over thema’s in organisaties.

Mijn ‘eigen’ blogthema’s in organisaties

Gedrag

Als NLP Master practitioner heb ik zelf ondervonden hoezeer gedrag van mijzelf niet altijd ‘matcht’ met wat ik wil communiceren met mijn omgeving. Daarin lerend zijn is wat ik een ieder mens gun.

leiderschap

Jezelf ontwikkelen betekent niet dat je ergens begint en dan rechtstreeks naar een einddoel gaat. In zo’n rechte lijn vertaal ik groei en ontwikkeling niet. Ik zie het meer als processen; steeds weer lijk je opnieuw te beginnen met ogenschijnlijk simpele oefeningen om je effectiever te leren gedragen. Dit is ook een thema in organisaties.

Meesterschap

Maar weet dat je jezelf kan verfijnen. Het meesterschap zit daarin, dat je je blijft ontwikkelen. En daarin zit ook je leiderschap, want die kwaliteiten heeft ieder mens in zich. Je moet ze vaak eerst ontdekken.

over thema's in organisaties

Wat is jouw thema in de organisatie waar je werkt?

In mijn blogs coach ik op een pakkende wijze mensen -via tekst- in hun dagelijkse praktijk. Lees of er iets bij staat wat je herkent en waarmee je kunt oefenen. Want daar gaat het om: in de praktijk blijven uitproberen van nieuw gedrag dat je helpt bij je eigen performance als professional. Zit er een thema voor jou en jouw organisatie bij?

Ik ben benieuwd naar je mening! Hier kan je op een van mijn blogs klikken.