Coaching

Herken je deze vragen?

  • Hoe krijg ik gevoel voor verschillen tussen mensen die met elkaar samenwerken?
  • Waarin kom ik mijn eigen belemmeringen tegen?
  • Wie kan mij nog iets leren over communicatie en mensen?
  • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
  • Wat doe ik met mijn steeds terugkerende ergernissen ten opzichte van diVerkennen van vele opties en perspectievene ene collega waar ik niet omheen kan?
  • Mijn leidinggevende blijft steeds dezelfde ideeën over mij hebben en geeft mijn ontwikkeling weinig ruimte, wat nu?
  • Als leidinggevende ben ik mij aan het ontwikkelen tot coach van mijn team: kan je me daarbij helpen?

Persoonlijke ontwikkeling

feedbackill2015ATenD-GROOT

Hoe ga je om met feedback?

Bovenstaande vragen gaan allemaal over  persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en leiderschap. Mijn coaching (ATenD coaching) is gericht op de persoonlijke ontwikkeling ten behoeve van effectief leiderschap in een professionele setting. Verwar hier leidinggeven of managen niet met leiderschap; voor mij zijn dat twee verschillende zaken: Leiderschap toon je zonder dat je manager of leidinggevende hoeft te zijn, leidinggeven doe je. En bij het laatste is leiderschap nodig.

Groepscoaching

contact

Ik biedt groepscoaching (intervisie) op de werkvloer aan: denk daarbij aan coachingssessies bij organisaties zelf die ATenD voor een uur, een dagdeel of een dag kunnen contracteren. Medewerkers kunnen als het ware even ‘bijtanken’, vragen en problemen bespreken waarvoor ze een frisse en onafhankelijke blik van buiten nodig hebben. Daarnaast coach ik medewerkers op een andere plaats dan de organisatie. Iedereen met persoonlijke ontwikkelingsvragen, al dan niet werkzaam in organisaties, kan bij ATenD terecht. Ik ben als OTD-er (opleider, trainer en deskundigheidsbevorderaar) actief als coach van mensen in en buiten organisaties. ik ben opgeleid NLP Master Practitioner, mijn persoonlijke ontwikkelingsweg die ik inzet in mijn praktijk.

Onderwerpen in coaching

  •  samenwerken met collega’s, en oplossingsgericht omgaan met conflicten.
  • houding en gedrag ten opzichte van collega’s, grenzen en irritaties
  • effectief communiceren met anderen in uw omgeving.

Zie mijn blog over coaching vanuit hoffelijkheid, dat geeft zicht op mijn kijk op coachen. Daarnaast blog ik over mijn inzichten over de praktijk van het coachen, de effectiviteit van speedcoaching en ben ik steeds aan het ontwikkelen hoe ik in mijn coaching diepgaande verandering kan laten samengaan met een kort coachingstraject. Bijvoorbeeld via mijn blogs op goedemorgencoaching.nl.

Wanneer je merkt dat je niet bij je eigen oplossingen komt, voelt dat er iets tekortschiet en hulp nodig hebt om weer verder te kunnen, heb ik begeleidingskracht te bieden. Een leuke eerste kennismaking daarmee is deze online oefening over de organisatie waarin u werkt: in wat voor organisatie werk jij?

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem via de contactpagina, twitter of linkedIn contact op met mij (ATenD/ Amalia Deekman).